دکتر فرانک کروم استاد مطالعات دینی و انسان شناسی دانشگاه بوستون در مورد اینکه آیا گفتگو و مفاهمه میان ادیان میتواند به گفتگوهای سیاسی منجر شود به خبرنگار مهر افزود: این مفاهمه و درک متقابل و ارج نهادن به سایر ادیان زمینه ساز گفتگوهای سیاسی در مراحل بعد خواهد بود.
این مردم شناسان متخصص مناسک آیینی شیعه در ادامه یادآور شد: به عبارت دیگر، در نظام بین الملل زمانی که طرفهای گفتگو به تفاوتهای دینی یکدیگر احترام بگذارند و براساس این درک و مفاهمه به گفتگو بپردازند در این صورت این مفاهمه و درک مشترک در گفتگوهای سیاسی نیز میتواند مورد توجه قرار گیرد.
کروم در ادامه تأکید کرد: به میزانی که این درک و مفاهمه بیشتر باشد گشودگی برای گفتگوهای سیاسی بیشتر خواهد بود. بر این اساس در مییابیم چرا دین به عنوان مؤلفهای در نظام بینالملل مورد توجه است.
مؤلف "فولکلور جنوب آسیا" تصریح کرد: در واقع احترام به سایر ادیان و اعتقادات مذهبی نه تنها میان گروههای دینی در نظام بینالملل بلکه در سطح داخلی نیز میتواند به تفاهم و درک متقابل منجر شود.
استاد مطالعات دینی دانشگاه بوستون یادآور شد: بر این اساس دین به عنوان یک مؤلفه در سطح نظام داخلی و همچنین در سطح نظام بینالملل مورد توجه است و میتواند زمینه ساز گفتگو و مفاهمه شود.
نظر شما